Fast & Furious spin-off wordt geregisseerd door regisseur van John Wick

Redactie 16 apr 2018 Entertainment

The Fast & Furious films zitten boordevol met actie en snelheid. De gaafste personages uit de franchise van de laatste jaren zijn zonder twijfel die van The Rock en die van Jason Statham. De twee zorgden samen voor vuur op het grote scherm. Nu komt er een spin-off die zal draaien om de twee en het nieuws wordt beter. De regisseur van de über actie knokfilm John Wick zal de touwtjes in handen hebben en het tot een meesterwerk kneden.  

De vechtscènes van deze film moeten wel geniaal worden. We hebben twee van de beste actiefilm acteurs, Jason Statham en Dwayne ‘The Rock’ Johnsen, en de film wordt geregisseerd door een regisseur gespecialiseerd in actiefilms. David Leitch regisseerde de films John Wick, John Wick 2 en Atomic Blonde die allen mega succesvol waren. De films zaten overladen met geweldige vechtscènes waardoor we nog meer excited worden voor de komende Fast & Furious spin-off.

Magisch

Beide films, Atomic Blonde en John Wick, zijn overladen met creatieve, spannende vechtscenes. Het is moeilijk iemand te bedenken die de komende spin-off beter zou kunnen regiseren dan deze regisseur. Het duo van The Rock en Statham wordt ook weer magisch. Check deze actiescène uit de vorige Fast & Furious films maar om je geheugen weer even op te frissen.

Gezeur

Er is behoorlijk wat gezeur over de spin-off. Dat komt omdat Dwayne al een poosje in een knoop ligt met Vin Diesel en ook een beetje met Tyrese Gibson. Zij zouden niet zo blij zijn dat er een spin-off op hun Fast & Furious zou komen. Ook omdat Dwayne en Jason relatief nieuw zijn bij de Fast & Furious familie.

Ons zal het een worst wezen, deze film kan niet anders dan heel erg dik worden. Want naast een goede regisseur, twee van de beste actieacteurs hebben we ook de schrijver van de Fast & Furious films. Chris Morgan zal het verhaal voor zijn rekening nemen, dus de film zal zeker niet van de originele films afwijken.

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
Fast & Furious spin-off wordt geregisseerd door regisseur van John Wick
Sluiten