Met de getransformeerde Jeep Gladiator trotseer je de ruigste natuurgebieden

redactie 6 Oct 2019 Machines

Elke wagen kan met genoeg tijd en geld omgetoverd worden tot een beast. Maar bij sommigen hoeft er niet eens zo heel veel gebeuren om een doodzieke bak te realiseren. Een goed voorbeeld hiervan is het bouwwerk van Expedition Overland. Ze hebben de Jeep Gladiator verder uitgebreid tot een nog monsterlijkere versie van zijn vroegere zelf.

Custom

Het bedrijf staat bekend om het bouwen van dit soort capriolen en maken video’s met betrekking tot het overleven in de boze buitenwereld en hebben ook al meerdere customizations van Jeep achter hun naam staan. Maar dit is wat ons betreft het echte neusje van de zalm, op een heldhaftige manier. De onstuimige Gladiator beschikt over alleen het beste wat Overland te bieden heeft: Een duurzaam Warn-liersysteem, PCOR-randapparatuur, een verbeterd bagagerek op z’n dak en natuurlijk de strakke uitstraling die we kunnen verwachten van de boys van Expedition Overland. Deze 4×4 is voor echte testosteronbommen.

Outdoor

Op het achterdek van het voertuig heeft Expedition een modulair systeem neer gepompt om plaats te maken voor nog verdere variaties, waaronder een hardshell-opslageenheid voor extra gereedschap, items en accessoires, een daktent of een paar reserveonderdelen Als dit beest je niet voorziet van de ultieme outdoor-ervaring dan weten wij het ook niet meer. De volledige details over dit bakbeest komen er in de nabije toekomst aan.

Reageer op artikel:
Met de getransformeerde Jeep Gladiator trotseer je de ruigste natuurgebieden
Sluiten