Jamie Foxx kruipt in de huid van Mike Tyson in nieuwe boksfilm

Redactie 14 Sep 2017 Entertainment

Eindelijk is het zo ver. Bijna 2,5 jaar geleden liet Mike Tyson weten dat er een film over zijn leven aan ging komen. Het heeft even geduurd, maar het filmen is eindelijk begonnen.

En wel met niemand minder dan Jamie Foxx in de hoofdrol. Dat gerucht ging toen ook al, maar de acteur heeft inmiddels zijn handtekening onder het miljoenencontract gezet. Hij gaat het doen. Jamie Foxx als Mike Tyson, zeer interessante combinatie als je het ons vraagt.

‘It’s on, as of right now’ zei de legendarische oud-bokser in Las Vegas. Het heeft er alle schijn van dat ook Martin Scorsese nog steeds de regisseur, voor de film over controversiële leven van de bokser, zal zijn. Volgens de Engelse krant The Sun is er nog wel een hoop werk aan de winkel voor de bekende acteur.  Een paar trainingssessies met zijn personal-trainer bleken namelijk niet voldoende om overeind te blijven in de ring. Het leek er goed uit te zien, maar toen Foxx ging sparren kreeg hij een aantal flinke klappen te verduren en verliet hij het toneel met de staart tussen de benen. Om in de huid van Iron Mike te kruipen zal Jamie toch even uit een ander vaatje moeten tappen.

FHM Mike Tyson film

Uiteindelijk al het wel goed komen, want het is altijd een droom van Foxx geweest om Tyson te spelen in een film, en hebben te twee al gesproken om samen te gaan trainen. Maar om met The Baddest Man on the Planet zelf te sparren is het misschien nog wat te vroeg. We zijn nu al heel benieuwd naar de trailer!

LADbible

Reageer op artikel:
Jamie Foxx kruipt in de huid van Mike Tyson in nieuwe boksfilm
Sluiten