Rico Verhoeven verdedigt eind dit jaar zijn wereldtitel

Redactie 5 jul 2017 Entertainment

Rico Verhoeven kan zich weer klaar maken voor een nieuw gevecht. In december staat hij namelijk tegenover Belgisch Marokkaans zwaargewicht Ben Saddik. GLORY maakt woensdag bekend dat de twee gaan strijden om de wereldtitel in het zwaargewicht.

Waar en wanneer het gevecht precies plaatsvindt, blijft nog even een mysterie maar dat het ergens in Nederland is staat vast.

De Belg moest zijn fittie met Verhoeven in mei nog uitstellen vanwege een blessure maar aan het eind van het jaar kunnen ze elkaar eindelijk alle hoeken van de ring laten zien. Ondanks dat Ben Saddik, volgens Rico, geen partij voor hem is, heeft de Belg hem in 2011 al eens verslagen. Dat was alleen wel voordat Verhoeven de beste kickbokser van de wereld werd.

Met deze partij zijn we dus nog wel even zoet tijdens het wachten op de rematch tegen Badr Hari. Laatst genoemde zit voorlopig namelijk nog in de bajes wegens mishandeling. Gister heeft Team Badr als het goed is nog met GLORY gesproken over de rematch, dus wie weet horen we binnenkort meer.

Reageer op artikel:
Rico Verhoeven verdedigt eind dit jaar zijn wereldtitel
Sluiten