Jack Sparrow keert terug in Pirates of the Carribean: Dead Men Tell No Tales

Redactie 6 feb 2017 Entertainment

We kunnen binnenkort weer genieten van Jack Sparrow! De antiheld en ‘heerser’ van de oceaan komt terug. De succesvolle filmserie komt met alweer het vijfde deel waarin Johnny Depp wederom in de huis van de dwazige kapitein zal kruipen.  Als we de beelden zien belooft het een spektakel te worden en spatten de teruggekeerde doden van je scherm.

In Pirates of the Carribean: Dead Men Tell No Tales is Captain Salazar (gespeeld door Javier Bardem, de bad guy uit 007′ Spectre), aartsvijand van Jack Sparrow, met zijn crew ontsnapt uit de Devils Triangle om elke piraat te vermoorden met uiteraard Jack Sparrow als ultieme doelwit. De enige manier voor Jack Sparrow om te overleven is om de legendarische drietand van Poseidon te vinden. Een magisch object die zijn bezitter totale controle over de zeeën geeft.

Hoe Jack Sparrow dit voor elkaar krijgt of sterker nog: hoe erg het mis gaat als hij de drietand daadwerkelijk vindt gaan we meemaken.  Klinkt ons tof in de oren. Vanaf 25 mei 2017 is de spraakmakende piraat weer te zien in de Nederlandse bioscopen.

Reageer op artikel:
Jack Sparrow keert terug in Pirates of the Carribean: Dead Men Tell No Tales
Sluiten