Jack Daniel’s en Indian slaan handen ineen voor deze brute motor

redactie 11 mrt 2019 Machines

Alcohol en motoren zouden niet goed samen moeten gaan, maar Jack Daniel’s en Indian Motorcycles hebben hier maling aan. Afgelopen zaterdag werd er namelijk een limited edition motor gepresenteerd door de twee iconische Amerikaanse merken.

Het is inmiddels al vier jaar een traditie van de bedrijven om een special edition van de Indian Springfield Dark Horse uit te brengen. Dit jaar is het de snelste versie ooit. Met slechts 177 van deze krachtpatsers in productie wordt er een schappelijk prijsje van 36.995 dollar voor gevraagd. De motoren vlogen vorig jaar als warme broodjes over de toonbank en waren toen binnen tien minuten uitverkocht. Dit jaar is er dan ook een loterij ingesteld zodat iedereen een eerlijke kans maakt.

Wat is de invloed van Jack Daniel’s?

De touch van Jack Daniel’s is voornamelijk te zien aan de lak die geïnspireerd is door de kleur van de whiskyvaten. Daarnaast zit er een speciale zilveren badge van Jack Daniel’s op de motor en zijn er meerdere kleine details van de whisky-brouwers gegraveerd op dit lekkere motorfietsje. Hoe het er allemaal precies uitziet check je dan ook hierrr:

 

 

Reageer op artikel:
Jack Daniel’s en Indian slaan handen ineen voor deze brute motor
Sluiten