Gezin stapt uit auto in Beekse Bergen en wordt bijna aangevallen door jachtluipaarden

Redactie 11 mei 2018 Entertainment

Je ziet soms van die natuurfilms waarbij je jachtluipaarden ziet jagen op de meest gevaarlijke beesten. Meestal komen die diertjes er zeg maar niet goed vanaf. Wat dit Frans gezin dan bezielde is voor ons een vraag. Ze dachten namelijk ‘even’ foto’s te gaan nemen van wilde jachtluipaarden.

Als je dan niet achterlijk bent, weten wij het ook niet meer. Het incident, wat zich afspeelde tijdens een safarietochtje in de Beekse Bergen, riep nogal wat reacties op. Daarom belde Radio 1 even met directeur Niels de Wildt op, om te vragen wat hier aan de hand was. “Het park staat vol met borden waarop staat dat je niet uit mag stappen, in genoeg talen en dus ook in het Frans.”

Omsingeld

In het filmpje zie je het gezin van twee vrouwen en een kind eerst uitstappen om foto’s te maken en daarna weer normaal doorrijden. Als ze dan nog steeds niet genoeg adrenaline hebben gekweekt willen ze hun actie nog een keer herhalen, alleen wordt ze dit bijna fataal. Ze worden omsingeld door de jachtluipaarden, maar weten toch te ontkomen. Ze hebben hier te maken met ‘een engeltje op hun schouders’. Wat een zieke actie. Een selfie maken met een wilde beer is ook trouwens ook niet zo’n puik plan.

Reageer op artikel:
Gezin stapt uit auto in Beekse Bergen en wordt bijna aangevallen door jachtluipaarden
Sluiten