Ibiza-gangers moeten absoluut een avondje de verrukkelijke sushi van IZAKAYA proeven

redactie 17 Jul 2019 Entertainment

Voor wie naar Ibiza gaat deze zomer hebben we een goede tip in petto (al zeggen we het zelf), want de deuren van IZAKAYA zijn weer geopend. De culinaire hotspot is niet alleen te vinden in Amsterdam, Hamburg en Munich… maar ook op het eiland Ibiza. Het traditionele Japanse dineren wordt hier naar een hoger niveau getild met een Zuid-Amerikaanse twist en overheerlijke cocktails.

Als je even wilt ontsnappen aan de mediterrane hitte en even tot rust wilt komen is IZAKAYA de perfecte urban-hotspot. Het rustige interieur geeft een ontspannen gevoel en is geïnspireerd op het maritieme leven. De buitenlocatie heeft een zwembad en een 360 graden eilandbar.  De DJ zorgt ervoor dat de sfeer goed is en jij kunt genieten van een zonsondergang tijdens het avondeten. Helemaal top dus!

Japans gemixt met Peruaans

Maar nu genoeg geluld over het interieur, want we willen natuurlijk weten wat er te eten valt. Chef-kok Hariprasad Shetty levert een culinaire combinatie van moderne Japanse gerechten van wereldklasse met Peruaanse invloeden. Net als in Amsterdam, bevindt de plek van de chef zich in het hart van het restaurant. De gasten kunnen kijken hoe de chef hun geselecteerde culinaire sensatie voor hun neus bereidt. Prima service.

Grote kans trouwens dat je beroemdheden spot bij dit restaurant, want het is mega populair onder de sterren en de mensen uit het jetset-leven. IZAKAYA Ibiza is twee jaar geleden geopend en is gevestigd in het luxueuze 5-sterren Sir Joan Hotel.

Tip

Als je zin hebt om je eten te delen dan is de Sakana een uitstekend idee. Het is een menu met kleine gerechten. Wil je het eten lekker voor jezelf houden probeer dan de Hibachi ‘vuurkom’. Dit is een Japans klein heet bord met IZAKAYA’s sushi en shashimi. Neem van ons aan, dat wil je. Dus mocht je nog fraaie plannen hebben gemaakt voor een lekkere trip naar Ibiza deze (na)zomer, dan weet je waar je moet eten. Meer info op izakaya-restaurant.com.

Reageer op artikel:
Ibiza-gangers moeten absoluut een avondje de verrukkelijke sushi van IZAKAYA proeven
Sluiten