IZAKAYA Ibiza heropent op 17 juli weer haar deuren

Ook als je op vakantie bent, wil je zeker zijn dat je lekker kunt eten. Bij IZAKAYA zit je daarvoor aan het juiste adres. Je kunt IZAKAYA zien als een Japanse pub. Waar het restaurant ooit in Amsterdam begon, vestigt het nu op meerdere plekken in de wereld. Op 17 juli heropent het fine-dining restaurant zich op de Balearen, aka Ibiza in Spanje.

IZAKAYA

In 2017 reisde IZAKAYA af naar de Balaeren, naar het hart van SIR Joan Hotel. In de zomer kun je heerlijk terecht bij het restaurant voor een mix van de Japanse keuken met Zuid-Amerikaanse smaken. Met creatieve technieken worden authentieke elementen naar de moderne tijd gebracht. En IZAKAYA is niet alleen van binnen een prachtig plekje, ook buiten valt er heel wat te beleven. Zo zijn SIR Joan’s tuinen en zwembad deel van de beleving. Het design, de omgeving en het eten samen, zorgen ervoor dat jij een relaxende, chille avond hebt. Op 17 juli gaan de deuren weer open van de vestiging op de Balaeren, dus je kunt je vakantie weer naar een hoger level brengen.

 Open keuken

Tijdens je diner kun je meekijken in de open keuken. Het design van BARANOWITZ + KRONENBERG laat 15 gasten socializen terwijl ze toeschouwer zijn van een culinair spektakel. Met het zwembad aan je zijde brengt IZAKAYA haar Japanse keuken onder de zon. Overdag heerlijke ligstoelen, die ’s avonds ruimte maken voor plek om te dineren. En dat terwijl de dj’s met hun beats doortrekken richting de nacht.

View this post on Instagram

Sunshine, refreshing cocktails and divine dishes.. IZAKAYA Amsterdam is back. Make your reservations in time. @the_entourage_group

A post shared by IZAKAYA Asian Kitchen & Bar (@izakaya_official) on

Spectaculaire gerechten en drankjes

Bij IZAKAYA draait het om samen zijn. Spectaculaire gerechten worden geserveerd op kleine bordjes. Als gast kun je zoveel bestellen en delen als je maar wil. Bij de restaurants in Ibiza en in Amsterdam ligt het hart van IZAKAYA beide bij de Roberta grill. Chefs bereiden in het zicht van de gasten hun gerechten. Daarnaast worden er ook Sanka (verschillende, kleine gerechten) en creaties van de Hibachi fire bowl, een Japanse hot plate op houtskool, geserveerd. Je kunt bij IZAKAYA ook zeker terecht om je smaakpupillen weer eens flink aan het werk te zetten en nieuwe smaken te ontdekken. En dat op het prachtige Ibiza. Wie wil dat nou niet? Daarnaast kun je ook voor een heerlijk drankje aan de bar schuiven. Het restaurant heeft verschillende house-infused tonics die allemaal het Japanse Shōchū als basis hebben, die wordt gedestilleerd uit onder andere gerst, boekweit en zoete aardappel. Mocht je geen fan zijn van een tonic, dan kun je ook een heerlijk kopje thee, whisky of wijntje bestellen aan de 360-graden bar. Dat is nou eens heerlijk uiteten, of niet dan? Mocht je een lekker avondje uit willen, dan vind je IZAKAYA Ibiza aan de Passeig Joan Carles I, 1

Sushi bestellen

Mocht je liever niet de deur uitgaan, maar toch willen genieten van de heerlijke gerechten van IZAKAYA, dan hebben we goed nieuws. Je kunt de IZAKAYA experience ook thuis of op de boot ervaren. Je kunt zowel in Nederland als op Ibiza een sushi box bestellen. In totaal zijn er drie boxen waar je uit kunt kiezen: IZAKAYA Sushi Box, IZAKAYA Sushi en Sashimi box en IZAKAYA Vegetarian Sushi Box. Check snel de site of Instagram voor meer informatie.

Foto: IZAKAYA
Reageer op artikel:
IZAKAYA Ibiza heropent op 17 juli weer haar deuren
Sluiten