It Comes At Night wordt een film waar het zweet van over je rug loopt

Redactie 2 mei 2017 Entertainment

It Comes At Night wordt al genoemd tussen de kandidaten voor engste horrorfilm van het jaar en wij begrijpen waarom. De eerste trailer liet ons met een heel naar gevoel en vraagtekens achter. Het onlangs gedropte voorproefje is minder grimmig maar niet minder griezelig. S’nachts het huis niet verlaten, alleen in groepen naar buiten en een deur die ‘altijd op slot’ zit zijn al snel een succesformule om angst en spanning aan te wakkeren bij de kijker. “Wat nou als die deur ineens tóch open staat?”

De film speelt zich af in een post-apocalyptische wereld waarin een man met zijn vrouw en kinderen in een geïsoleerd huisje zich proberen te weren tegen een onbekende dreiging. Ze verwelkomen hulpzoekende gasten in hun ‘schuilplaats’ en geven drie regels mee: Nooit in de nacht naar buiten, alleen in groepen en overdag naar buiten en de rode deur, die de enige ingang is, is altijd op slot.

Wij geloven dat deze film aardig wat mensen hun broekje nat zal laten plassen en de geur van angstpoepjes bekruipt ons al. In de USA staat de release-date op 9 juni, voor Europa vooralsnog op 25 augustus.


   
   
   
   
Reageer op artikel:
It Comes At Night wordt een film waar het zweet van over je rug loopt
Sluiten