Horrorfilm Get Out wordt volgens critici één van de belangrijkste films van het jaar

Redactie 24 mrt 2017 Entertainment

Er is een nieuwe vorm van horror aan de horizon verschenen en het komt in de vorm van Get Out. Het is het director-debuut van Jordan Peele en gelijk een gewaagd scenario. We kunnen je beloven dat dit niet een film is zoals de horrorfilms (of überhaupt films) die je gewent bent. In Get Out zullen niet alleen de spannende scènes de kijkers oncomfortabel laten voelen maar vooral de manier waarop racisme wordt uitgebeeld zal je raken.

Get Out: Much More Than Your Standard Hair Raising Horror 1210 wTTUgY74gSwWRFojkxfRSb

Rose (Alison Williams) en Chris (Daniel Kaluuya) hebben net een paar maandjes verkering wanneer Chris mee wordt genomen naar het familiehuis van Rose om haar ouders te ontmoeten. Dat Chris een donkere huidskleur heeft maakt volgens Rose niet zoveel uit, maar wanneer zij arriveren ziet Chris gelijk dat de enige donkere mensen in het liberale en blanke huishouden bediendes zijn. Logischerwijs voelt Chris zich hier niet erg relaxed bij, en dan beginnen er rare dingen te gebeuren.

Get Out: Much More Than Your Standard Hair Raising Horror 1011 get out catherine keener

Critici noemen Get Out al een van de meest belangrijke films van het jaar en als we de trailer zien neigen we ernaar om ze gelijk te geven.

 

UniladJoe

Reageer op artikel:
Horrorfilm Get Out wordt volgens critici één van de belangrijkste films van het jaar
Sluiten