Dit is de gevaarlijkste sport ooit: Isle of Man en er komt een game van uit

Redactie 9 feb 2018 Entertainment

Als je de Isle of Man zonder kleerscheuren uitrijdt, ben je een opperbaas pur sang. Met snelheden van 300 kilometer per uur scheuren de motorcoureurs door de bochten van woonwijken, akkers en honderden toeschouwers. Weet je wat het mooie is? Komt er ook nog eens een game van uit.

John McGuinness, de succesvolste coureur van de Tourist Trophy, spreekt dikke lof uit over deze game. “Ik ben verbluft over het realisme van het spel. Ik krijg zelfs dezelfde adrenalinestoot als ik de Isle of Man rijd. Zo realistisch is dit spel.” Dat mag heel wat beloven. McGuinness won 23 keer de gevaarlijkste race ter wereld. Wat een baas is die gast toch.

Het spel zou eigenlijk in 2017 uitkomen. Uitgevers Kylotonn en Bigben verplaatsten het spel naar 2018 omdat ze het spel perfect wilden afleveren. Volgens McGuinness is dat zeker te zien: “Er is op elk detail gelet. De muren, toeschouwers naast de weg en zelfs de reclameborden, overal is op gelet. Het is zo realistisch. Serieus, elk detail van de echte race zit in het spel.” Wij zijn nu al helemaal verkocht.

Isle of Man wordt gehouden van 26 mei tot en met 8 juni. Het spel komt in maart dit jaar uit. Er zijn zelfs al een aantal coureurs die de race helaas niet meer na kunnen vertellen. Dan moet je nagaan wat voor een zieke game TT Isle of Man gaat worden. Hulde voor diegene die een race zonder botbreuken uit kan rijden.

Foto: TT Isle of Man

Reageer op artikel:
Dit is de gevaarlijkste sport ooit: Isle of Man en er komt een game van uit
Sluiten