Badr Hari lijkt bang te zijn voor duel met Rico Verhoeven

Redactie 9 feb 2018 Entertainment

Badr Hari is zichzelf momenteel aan het voorbereiden op zijn gevecht met Hesdy Gerges dat op 3 maart plaatsvindt. Op de persconferentie voor het gevecht zit iedereen toch stiekem te zoeken naar een reactie voor een eventueel gevecht met kickboksking Rico Verhoeven. Badr’s reactie is niet wat we willen horen, nogal afhoudend. Wij zien liever de houding van noem een tijd en plaats en dan ben ik er.

Al menige jaren domineert Rico Verhoeven de K1. Een echte uitdager lijkt er niet echt te bestaan, iedereen gaat onderuit. Rico verkeert in topvorm en de grote mannen van vroeger doen niet meer mee. Denk aan een Semi Schild, Remi Bonjaski of een Badr Hari. Badr en Rico hadden een gevecht op 12 november 2016. Toen won Rico doordat hij Badr een armblessure trapte. Niet de manier waarop iemand hoopte dat het gevecht zou eindigen. Vandaar dat de gehele wereld een rematch wil, maar die er vooralsnog niet lijkt te komen.

In het interview geeft Badr aan dat er nog geen sprake is van een rematch met Rico: “De gesprekken over die wedstrijd zijn gaande, maar liggen momenteel stil.” Een saaie domper als je het ons vraagt, Badr gaat, op een wat treurige manier verder: “Er is dus nog geen sprake van een rematch. Maar iedereen weet dat ik een broodvechter ben: als het geld goed is, komt die wedstrijd vanzelf.” Dit komt over alsof hij zich alleen voor een goede smak geld door Rico in elkaar laat meppen.

Waar zijn de tijden gebleven dat Badr de beste wou zijn? Omdat te worden zul je toch echt moeten proberen om Rico van zijn troon te stoten. Door gevechten aan te gaan met semi-toppers zoals Hesdy gaat hij niet naar dat laatste treetje van de ladder, die plek is al een poos bezet door Rico Verhoeven. Momenteel moet Badr nog bewijzen dat hij het klimmen überhaupt niet verleerd is.

Zie het stukje van de persconferentie hier:

Foto: Instagram Badr Hari

Reageer op artikel:
Badr Hari lijkt bang te zijn voor duel met Rico Verhoeven
Sluiten