De Iron Man MK10-robot is een must-have voor de echte Marvel fan

Je kan er bijna niet omheen. De Marvel Avengers Hype is real. De populariteit van de Marvelfilm The Avengers: Endgame is eindeloos. Niet alleen de film krijgt de aandacht van Disney, ook accessoires, games en speeltjes zijn ontzettend gaande. Zo ook deze nieuwe Iron Man MK10 figurine die reageert op jouw stem. Dit kleine vriendje geeft een hele nieuwe dimensie aan interactief speelgoed. Een must-have voor de echte Marvel liefhebber.

De Iron Man MK20 is een figuur gebaseerd op de megapopulaire superheld uit het Marvel universum. Dit poppetje (action figure) is voorzien van ingebouwde speakers, lichteffecten en AI (digitale intelligentie).  Het dingetje is ontwikkeld door maker UB.Tech. Via de app is de robot bestuurbaar. Hij kan (bijna) alles wat je verwacht van Iron Man.

Iron Man

De robot een dual array microfoon ingebouwd voor commando’s en een infrarood sensor. Die sensor zorgt ervoor dat ‘ie weet waar hij moet stoppen met lopen. Zo dendert ‘ie nooit van de tafelrand. Check hieronder wat dit geinige speeltje allemaal kan.

Kopen?

De Iron Man MK20 Robot van UB.Tech is nu beschikbaar voor een schappelijk prijsje van zo’n 280 dollar. Voor de volledige specs check je Ubtrobot.Com.

Foto: ubtrobot.com
Reageer op artikel:
De Iron Man MK10-robot is een must-have voor de echte Marvel fan
Sluiten