Release van maffiafilm The Irishman eindelijk bekend

redactie 25 Feb 2019 Entertainment

Dat geduld een schone zaak is, wordt vandaag weer eens bewezen. Eindelijk kunnen we kijken naar de eerste trailer van de maffiafilm, The Irishman. Gelukkig hebben we ons in de tussentijd goed kunnen vermaken met andere films en series, anders was het niet uit te houden. In de herfst van dit jaar kunnen we genieten van onvervalste bad-ass maffiapraktijken in The Irishman.

Regisseur Martijn Scorcese heeft zich niet ingehouden bij het verdelen van de hoofdrollen. Grote namen verschijnen in het najaar als een stelletje maffiabazen op het witte doek. Zo wisten Robert de Niro, Al Pacino, Harvey Keitel en Ray Romano een rol te bemachtigen. Deze film kan niet anders dan bruut worden. Dat zal Joe Pesci ook hebben gedacht. Eigenlijk is Joe al lekker met pensioen, maar voor deze film maakt hij graag een uitzondering. Dit is toch een gruwelijke cast.

De trailer

Als je denkt veel wijzer te worden over de gangster-film, dan kom je bedrogen uit. Tijdens dit aankondigingsfilmpje zie je namelijk alleen een paar kogels rondvliegen en je ziet de legendarische namen op je beeldscherm.

The Irishman

Het verhaal van dit maffiaspektakel is gebaseerd op I heard you paint houses: Frank ‘The Irishman’ Sheeran & Closing the Case on Jimmy Hoffa. Een boek geschreven door Charles Brandt. Frank Sheeran vertelde op zijn sterfbed over zijn daden in de oorlog, hoe hij bij de maffia terechtkwam en hoe hij door oppergangster Jimmy Hoffa in vertrouwen werd genomen. En hoe hij vervolgens die gast doodschoot. Ondanks dat er geen echte beelden te zien zijn, hebben wij er alle vertrouwen in dat deze film een echte kraker wordt. Hij zal te zien zijn op Netflix en in enkele bioscopen.

Reageer op artikel:
Release van maffiafilm The Irishman eindelijk bekend
Sluiten