Exclusief interview van Voetbalzone met de WAG van 2022: Noor Omrani

Samen met onze grote vrienden van Voetbalzone reiken wij jaarlijks tijdens het FHM500-gala de prijs voor de mooiste WAG uit. De mooiste voetbalvrouw van dit jaar is niemand minder dan de vriendin van Feyenoorder Marcus Pedersen. Daarmee sleept Pedersen voor zijn club een hattrick over de streep, want zijn twee voorgangers droegen ook al de Rotterdamse kleuren. Elise van der Horst interviewt in de barbertruck van TABAC Fragrances de kersverse WAG van 2022. Van het leven als voetbalvrouw tot haar eigen glansrijke carrière: alles komt aan bod.

Dat laatste mogen we natuurlijk ook niet zomaar vergeten. Omrani heeft zelf namelijk ook al een prachtige carrière bij elkaar weten te spelen als tophockeyster bij Den Bosch en jong-Oranje.

Voetbalzone-interview met Noor Omrani

In het interview met Elise van der Horst (die zelf overigens op #83 staat in de FHM500 van dit jaar) vertelt Noor over haar relatie en de toekomst. “Ik wil zelf graag alle prijzen die ik dit jaar won weer winnen en debuteren in het Nederlands elftal. Voor Marcus hoop ik dat hij zoveel mogelijk minuten kan gaan maken om vervolgens met Feyenoord landskampioen te worden.” Dat leven als vriendin van een Feyenoord-speler gaat nog niet altijd over rozen vertelt Noor aan Voetbalzone. “Soms zit ik in de kuip en dan hoor ik mensen schreeuwen dat hij het niet goed doet, dan moet ik me wel echt inhouden”, laat de beauty weten. “Ik krijg soms ook dm’s van mensen. Ze zeggen dan dat Marcus het niet goed doet en dat ik er voor moet gaan zorgen dat hij beter moet gaan spelen. Dat raakt me wel echt.”

Mannen, gedragen jullie je een beetje? Schoonheid van vrouwen als Noor moeten we vieren, dus blijf maar gewoon aardig tegen de hoogste nieuwe binnenkomer in de FHM500 van 2022.

Hebben jullie de nieuwste FHM500 nou nog niet? Bestel ‘m dan snel hier, want je krijgt hem gratis bij aankoop van een product van TABAC Fragrances!

Reageer op artikel:
Exclusief interview van Voetbalzone met de WAG van 2022: Noor Omrani
Sluiten