Wordt Insurgency: Sandstorm beter dan Call of Duty?

Redactie 2 feb 2018 Entertainment

Graphics of je vingers bij af te likken. Althans, we proeven nog net niet het bloed van deze vechtbazen in de nieuwe trailer van Insurgency: Sandstorm. De kwaliteit in pixels is zo mega hoog, we voelen ons al bijna zwetend sluipen in de sloppenwijken van Irak.

Insurgency: Sandstorm is niet een snelle Call of Duty. Het is tien keer zo realistisch. Normaal gesproken aim je op je tegenstander, ramt er een aantal kogels doorheen, next one. Sandstorm pakt dit helemaal anders aan. Zo moet je rekening houden met de afstand tussen jou en je tegenstander. Zoals in ‘het echte leven’, heeft een normale kogel een afwijking wanneer je van een verdere afstand schiet. In Sandstorm kun je dus niet zomaar iemand op 100 meter afstand recht door zijn harses knallen.

Insurgency Sandstorm
Foto: screenshot Youtube

Het mooiste aan het spel is dat je maar één leven hebt. Dus, be carefull or you’ll be death. Alles wordt dus gericht op het overleven en uiteindelijk samenwerken met je maten. Logisch dat het onder de categorie hardcore game valt. Sandstorm is het derde spel in de reeks van Insurgency. De afgelopen games kwamen allen uit op de pc, maar daar wordt nu verandering ingebracht. De game komt nu ook naar de PS4 en de Xbox One.

De releasedatum is voor zover nog niet bekend. Wel weten we dat we dit jaar nog kunnen knallen met deze dikke shooter. Wij zijn wel klaar voor een potje bruut geweld op het hoogste niveau. Onlangs berichtten wij jullie ook al over deze ass kicking game. Insurgency: Sandstorm lijkt echter een behoorlijke concurrent te zijn voor shooter of the year.

Reageer op artikel:
Wordt Insurgency: Sandstorm beter dan Call of Duty?
Sluiten