Indrukwekkend landhuis voor een kleine $50 miljoen

Redactie 31 jan 2017 Entertainment

Vorige week lieten we jullie nog een betaalbaar droomhuis voor zo’n €200.000 zien dat Funda had laten ontwerpen. Mooi natuurlijk, niet iedereen heeft immers een creditcard zonder limiet. Er zijn wel mannen die geld als water hebben, die de krantenjongen als nieuwjaarsfooi met gemak een paar flappen toestoppen en champagne rondstrooien in de club.

Ook deze mannen hebben graag een dak boven hun hoofd, en wat voor een. Deze mansion is neergezet voor een slordige $50 miljoen en het ziet er naar uit dat het een kleinigheidje was voor de eigenaar. De ondergrondse garage heeft namelijk meer dan genoeg plek voor zijn verzameling Ferrari’s. De helikopter past ook met gemak in de tuin, net als het zwembad en de fonteinen.

FHM-Mansion

Vanaf de buitenkant ziet het er nog best te behelpen uit, het is wat groot en opzichtig maar daar houden Amerikanen van. Helaas blijkt wel dat je voor $50.000.000 geen smaak koopt, wat betreft het interieur. Het zou een leuke klus voor Jan des Bouvrie zijn om de binnenkant eens een beurt te geven!

FHM-Mansion

Reageer op artikel:
Indrukwekkend landhuis voor een kleine $50 miljoen
Sluiten