Iers is het meest sexy accent ter wereld en zo krijg je het onder de knie

redactie 22 Aug 2019 Entertainment

In Nederland zijn er tal van verschillende accenten te vinden.  In de wereld is dit niet anders. Er zijn bijna 7.000 talen die gesproken worden en nog meer accenten, dus de vraag is dan wat is het meest sexy accent? Volgens een enquête die is ingevuld door 5000 mensen op OnePoll beschikken de Ieren over het meest sexy accent ooit. Want ja, why the fuck ook not?

Het Iers is steeds bekender geworden door de sterren uit de mediawereld. Beroemde mensen als Cillian Murphy, die we kennen als Tommy Shelby uit Peaky Blinders, en Conor McGregor de UFC-kampioen komen uit Ierland. Twee jaar geleden ontdekte de polling-website Ranker ook al dat het meest sexy accent ter wereld het Ierse accent was. Er blijkt dus iets in dat accent te zitten waardoor de vrouwen op deze wereldbol zwichten.  

De zilveren tweede plek gaat naar het Italiaanse accent. Vinden wij op zich niet heel schokkend, want Italiaans is toch een romantische taal. En als de taal dan gesproken wordt door vrouwen als Tania Marie en Silvia Caruso dan zijn we helemaal om. Op de verrassende derde plek komt het Schotse accent.

De accent top tien

Hieronder vind je een overzicht van de top 10 van meest sexy accenten in de wereld. Ons eigen accentje staat er helaas niet tussen.

10. Amerikaans

9. Welsh

8. Spaans

7. Zweeds

6. Engels

5. Australisch

4. Frans

3. Schots

2. Italiaans

1. Iers

Wil je oefenen om het Ierse accent onder de knie te krijgen om indruk te maken? Zo gepiept door een lesje van deze dude. Check het filmpje.

Reageer op artikel:
Iers is het meest sexy accent ter wereld en zo krijg je het onder de knie
Sluiten