Idiote film over monsterlijke varkens en vrouwen met snorren

Redactie 2 feb 2017 Entertainment

In de Derde Wereldoorlog gebruikte de Amerikaanse regering hybride mensvarkens. Deze wezens zijn half mens en half varken en zijn gecreëerd om te vechten in de oorlog. Dit klinkt bijzonder slecht en dat komt ook naar voren in deze brute trailer van de film Bullets of Justice.

Tijdens die Derde Wereldoorlog startten de Amerikanen het geheime project Army Bacon om zo nieuwe supersoldaten te kweken. Varkens werden met mensen gefokt gedurende dit project en het resultaat mocht er wezen. Deze schepsels zijn sterker, slimmer en hongeriger dan mensen. Nu, 25 jaar na de oorlog hebben de mensvarkens zich opgewerkt naar de top van de voedselketen en zijn de rollen omgedraaid. De wezens van dit gekweekte ras worden Muzzlers genoemd en jagen op mensen, ook houden ze mensen op boerderijen om ze vet te mesten en vervolgens te eten.

FHM-Muzzler

Gelukkig is er een kleine groepering die terugvecht en de Muzzlers probeert uit te schakelen. In de film Bullets of Justice volgen wij deze gang van schietgrage lui die zich wreken op de bezetters. We zien smerige biggen en vrouwen met snorren voorbijkomen. Wie weet houden Amerikanen van absurde humor en actie, ze doen al zo gek na de laatste verkiezingen. Je kan helpen deze film in de bios te krijgen door mee te doen aan de crowdfundingsactie van de makers.

Reageer op artikel:
Idiote film over monsterlijke varkens en vrouwen met snorren
Sluiten