Golfhooligan schreeuwt tijdens slag Tiger Woods

Redactie 30 jan 2018 Entertainment

Concentratie is op en top belangrijk bij een potje golven. Niets is frustrerender als je balletje een paar centimeter voorbij je hole rolt. Meestal komt er een ‘godverdomme’ en je slaat jezelf voor je kop. Maar als je uit je concentratie wordt gehaald door een omstander, is dat dubbel zo pijnlijk.

Tiger Woods zou zijn golfstick bij deze toeschouwer via zijn achterste naar binnen willen duwen. Tijdens het Farmers Insurance Open in Torrey Pines schreeuwde een idioot ‘Get in the hole’ tijdens de backswing van de golfheld en raakte hij daardoor uit concentratie. Hij sloeg zijn bal niet lekker en het ronde golfbolletje rolde net voorbij de hole.

Woods voltooide zijn slag, liep weg en hield zich in. Het publiek daarentegen foeterde de man voor alles en niets uit. ‘Get the fuck out of here, man!’ De hooligan werd uiteraard verwijderd van de court. Het was de eerste keer sinds een jaar dat Tiger Woods weer met een club in zijn handen stond op een professioneel toernooi. Uiteindelijk eindigde hij als 23e in het eindklassement.

Foto: Keith Allison

Reageer op artikel:
Golfhooligan schreeuwt tijdens slag Tiger Woods
Sluiten