De meest iconische telefoons uit de zeroes: van Nokia tot Blackberry

De jaren 2000 waren een tijdperk waarin mobiele telefonie een enorme sprong voorwaarts maakte. Het was het decennium waarin we getuige waren van de opkomst van enkele van de meest iconische telefoons aller tijden. Deze telefoons hebben de manier waarop we communiceren voorgoed veranderd.

Nokia 3310

We kunnen niet praten over iconische telefoons uit de zeroes zonder de Nokia 3310 te noemen. Met zijn legendarische duurzaamheid en de mogelijkheid om Snake te spelen, was deze telefoon een absoluut fenomeen. De 3310 stond bekend om zijn onverwoestbare bouwkwaliteit en uitzonderlijke batterijduur. Het was een tijd waarin mobiele telefoons voornamelijk werden gebruikt om te bellen en sms’en, en de Nokia 3310 was de koning op dat gebied.

Motorola RAZR V3

Een andere telefoon die synoniem werd met de zeroes was de Motorola RAZR V3. Met zijn slanke ontwerp en opvouwbare vormfactor was de RAZR V3 een mode-icoon. Het was de dunste clamshell-telefoon die destijds op de markt was en het was een onmiddellijk succes. Deze telefoon bood ook enkele geavanceerde functies voor die tijd, zoals een camera en Bluetooth-connectiviteit.

BlackBerry 8700

De BlackBerry 8700 was de telefoon bij uitstek voor zakelijke professionals in de zeroes. Met zijn volledige Qwertytoetsenbord en e-mailfunctionaliteit veranderde deze telefoon de manier waarop mensen onderweg werkten. Het was een statussymbool en een must-have voor iedereen die serieus genomen wilde worden in de zakenwereld. De BlackBerry 8700 was het perfecte huwelijk tussen functionaliteit en stijl.

Tegenwoordig kan de keuze van je telefoon ook invloed hebben op je zakelijke succes. Bereikbaarheid is erg belangrijk, maar dat is niet alles. Of je nu start met een eenvoudige Nokia 3310 of met de nieuwste smartphone, je telefoon zal vaak een belangrijk onderdeel spelen in bepaalde gesprekken. Hier speelt privacy ook een belangrijke rol in. Grote kans dat je tegenwoordig vaker (ongewenste) belletjes krijgt op je 06-nummer van leveranciers of klanten of op ongewenste tijdstippen. Daarnaast is het voor veel mensen lastig onderscheid te maken tussen werk en privé belletjes.

085-nummer aanvragen voor professionele communicatie

Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een 085-nummer aan te vragen. Dit is namelijk een van de beste manieren om je privacy beter te kunnen waarborgen én om je werk-privébalans te waarborgen, maar ook om je professionaliteit te vergroten op het moment dat je een 085-nummer gaat aanvragen. Het aanvragen van dit nummer doe je eenvoudig en snel online en je bent erg vrij met het maken van de nodige keuzes. Het 085-nummer is bedoeld voor ondernemers. Ben je dit niet? Geen zorgen, want voor particulieren kan je namelijk gewoon een regionaal netnummer aanvragen zoals een 010 of 020-nummer om ook te genieten van deze voordelen. Voor iedereen een optie dus.

Hoe ga je te werk? Dat is natuurlijk het aanvragen van een 085 nummer. Het beste van alles, is dat een 085-nummer aanvragen helemaal niet zo lastig hoeft te zijn en het dus erg snel gedaan kan zijn. Dit doe je namelijk gewoon eenvoudig en snel online. Het aanvragen van een 085 nummer heb je hierdoor erg snel gedaan, zodat je in een mum van tijd aan de slag kunt met het waarborgen van je privacy. Uiteraard kan een medewerker van een online aanbieder je net even wat meer vertellen over alle voordelen van het aanvragen van het nummer. En, indien nodig, krijg je alle gewenste hulp tijdens dit proces. En dat is wel zo fijn om te weten, toch? 

Reageer op artikel:
De meest iconische telefoons uit de zeroes: van Nokia tot Blackberry
Sluiten