Voor ruim twee miljoen euro woon jij in een Ibiza-villa in Rotterdam

redactie 10 mrt 2019 Entertainment

Met de klimaatsverandering kunnen we in ons koude kikkerlandje elk jaar langer genieten van een tropisch zonnetje en in Rotterdam doe je dat nu in stijl met een heuse Ibiza-villa. Het stulpje staat voor 2.1 miljoen te koop op Funda en beschikt onder andere over een buitenzwembad. Met wie ga jij deze gruwelijke crib ooit kopen?

De architectuur in ons land richt zich tegenwoordig dus ook op huizen die je vooral in badplaatsen in Zuid-Europa zou verwachten. Op het dakterras kan je heerlijk chillen in het zwembad, jacuzzi of door een drankje nuttigen aan de bar. Met de gashaard zit je er echter ook knus bij in de winter. Verder beschikt het huis ook over een grote serre, een garage met vloerverwarming en drie slaapkamers waarvan één master-bedroom.

Een kijkje in deze Ibiza-villa

Hoe ziet dat huis eruit dan, vraag je je af? De foto’s vind je onderaan dit artikel. Wat opvalt is dat ze het er ook echt uit laten zien of dit huis ergens aan de Middellandse Zee ligt met palmbomen en al. In werkelijkheid zit je hier dus op een steenworp afstand van de Zevenhuiserplas. Ook hartstikke mooi natuurlijk.

Foto’s: Funda

indebuurt.nl

Reageer op artikel:
Voor ruim twee miljoen euro woon jij in een Ibiza-villa in Rotterdam
Sluiten