Dit i-hotel is speciaal gebouwd voor gamers

redactie 5 Oct 2019 Entertainment

De meeste gamen het liefst op het gemak van hun eigen kamer. Mocht je weer eens ruzie hebben gehad over de hoeveelheid tijd je hieraan spendeert en is de stekker er weer eens uitgetrokken? Nou, pak je koffer in en maak jezelf op voor eindeloos game plezier. Ohja, misschien wel goed om te vermelden dat het wel in Taiwan is. Dit i-hotel is voor de echte hardcore gamers.

Attributen

Je hoort het goed. In Taiwan, Taoyuan staat een hotel ingericht naar alle wensen die een gamer zich kan bedenken. Je kan hier ongestoord urenlang spenderen aan je favoriete online game. FIFA, Fortnite, GTA, PUBG, jij hebt het hier voor het zeggen. Je kan dit gaan doen zittend op de meest comfortabele game-stoel die er is en maak gebruik van de ultra HD gaming-monitoren, kwalitatieve headsets en pc’s die alle games moeiteloos kunnen uitvoeren.

Victory

De lobby in het hotel is ook zeer anders dan wat je normaal gewend bent. Het is eigenlijk gewoon één grote game-area waar je dus ook kunt socializen met mede gamers. Maar ja,  het stereotype gamer kennende zitten ze lekker in hun eigen wereldje, zowel letterlijk als figuurlijk. Mocht je daar je droommeid tegenkomen dan zit je daar ook goed, het hotel zorgt zelf voor gratis condooms. Een dubbele victory royale zit er dus misschien wel in. Winnen!

Dit alles is voor 87,- per nacht helemaal van jouw. Als je overnachten overbodig vindt en zoveel mogelijk vierkanten ogen wil kweken dan is er ook aan jou gedacht: als je komt om alleen te gamen betaal je 10 euro per uur.

 

pnws

Reageer op artikel:
Dit i-hotel is speciaal gebouwd voor gamers
Sluiten