Hyundai bouwt stevig door aan vernieuwende en eenvoudige step

redactie 31 Aug 2019 Machines

We zien ze de laatste tijd veel vaker opduiken: elektrische steps en skateboards. En wat gaan die krengen soms hard zeg, niet bij te houden. Ze zijn dan ook razend populair. Niet gek dus dat er steeds meer grote bedrijven komen die aandacht in onze oude en vertrouwde step steken.

Autoped

Hyundai komt met een elektrische step die je rechtstreeks uit je auto kunt trekken en daarin ook meteen wordt opgeladen. Dat klinkt behoorlijk eenvoudig en gemakkelijk. Nooit meer dat irritante eind lopen vanaf de parkeerplaats naar het centrum. Het is nog een prototype maar het concept is verrekte veelbelovend. Het apparaatje kan snelheden bereiken van bijna 20 km/u, niet weerzinwekkend snel, maar voor een step die je altijd in je wagen hebt zitten toch best handig.

Maar mag dat wel?

Deze soort scooters zijn eigenlijk nog illegaal in Nederland, maar de politie lijkt er vrij weinig mee te doen. (Dat heb je niet van ons) De vraag blijft dus wel of dit tweewielige vervoermiddel in de nabije toekomst ook bij ons op de markt terecht gaat komen.

Reageer op artikel:
Hyundai bouwt stevig door aan vernieuwende en eenvoudige step
Sluiten