Het huis van The Conjuring wordt omgetoverd tot angstaanjagend spookhuis

redactie 20 Jul 2019 Entertainment

The Conjuring is een van de meest enge horrorfilms van de afgelopen jaren en met meerdere delen is het ondertussen uitgegroeid tot een populaire horror filmreeks met verschillende spin-offs. De film is geïnspireerd op waargebeurde, voor zover we daarin geloven, gebeurtenissen en een Amerikaans stel heeft nu het huis gekocht waar het zich afspeelt. Ze willen dit ombouwen tot spookhuis.

De familie Perron werd naar eigen zeggen in hun huis Harrisville in Rhode Island geterroriseerd door klopgeesten. Dit hield het Amerikaanse koppel Cory en Jennifer Heinzen niet tegen om het stulpje te kopen. Sterker nog, zij hadden tijdens de aanschaf dollartekens in hun ogen.

Spookhuis

Ze zijn van plan om het huis een flinke opknapbeurt te geven. Als dat is gebeurt kunnen horrorfans en paranormale fanboys het huis bezoeken tegen een leuke financiële vergoeding. Wat ons betreft een prima businessplan. Zij zijn ervan overtuigd dat het huis wemelt van demonen en dat horrortoeristen hier hun hart kunnen ophalen.

The Conjuring

In 2020 komt alweer het derde deel uit van The Conjuring. Naast deze filmreeks konden we ook al genieten van twee spin-offs over de pop Annabelle. Het eerste deel daarvan viel een beetje tegen, maar bij deel twee sprongen we af en toe van schrik tegen het plafond. Hopelijk hebben ze in dit spookhuis ook een plekje gereserveerd voor deze geflipte pop, dan brengen wij maar wat graag een bezoekje in dit spookhuis.

Reageer op artikel:
Het huis van The Conjuring wordt omgetoverd tot angstaanjagend spookhuis
Sluiten