Hudson’s Bay opent vandaag shopwalhalla in Amsterdam

Redactie 5 Sep 2017 Entertainment

Vanaf vandaag kunnen we terecht in een nieuw shopparadijs in onze hoofdstad. Hudson’s Bay Amsterdam is de eerste van de tien nieuwe warenhuizen in Nederland. Voor de verandering eens met ruimte voor het mannelijk geslacht.  

Wat al gelijk een enorm verschil is met de Bijenkorf is dat er vijf hele etages aan de man worden besteed. Bij de Bijenkorf moeten we het met maar één zielige etage doen. Deze mannenetages bevatten toffe dingen als een echte herenbarbier en een tailor die je kleding op maat kan maken. Ook zijn er enorme kleedkamers, zodat je jezelf niet in een klein hokje in je nieuwe kleding hoeft te wurmen. Het warenhuis heeft trouwens wel even de prijs van de barbier aangepast van € 60 naar €40, nobel. Voor iedere man is er keuze genoeg aan kleding, het varieert van casual tot sportief en klassiek.

Loungehoeken
Als je dan met je vrouwtje op vijf andere vrouwen etages bent, hoef je niet meer met je ziel onder je arm achter haar aan te sjokken. Er zijn namelijk heuse loungehoeken ingericht met genoeg leesvoer voor mannen. Met merken als American Vintage, Scotch & Soda, Armani Exchange en Hilfiger, komt niemand iets te kort. Verder zijn er ook merken vertegenwoordigd als Sweet Pants, Superdry, Tigha en Hamaki-Ho. Om het nog extra stoer te maken is er een breed jeansassortiment: handgemaakte broeken van Amsterdamse designers tot retromerken als Lois, Wrangler en Levi’s.

Naast de kleding is er ook een uitgebreid aanbod aan zonnebrillen, rugzakken, sneakers, horloges. En varieert het assortiment door het dak heen. Retro en modern, van houten keukenaccessoires tot de nieuwste speakers. Broodbeleg en de Hollandse stroopwafels staan naast de blinkende Moët flessen.

Ron Blaauw
Hudson’s Bay Amsterdam zit net als de Bijenkorf op een locatie aan Rokin. On top of that kun je lekker culinair genieten in restaurant Nacarat van chef Ron Blauw. Klinkt alsof je daar een hele middag rond kan banjeren zonder naar buiten te hoeven.

Naast het warenhuis in Amsterdam komen er in Nederland nog negen andere vestigingen. Als eerstvolgende opent Hudson’s Bay Rotterdam op donderdag 7 september. Verder zullen tussen 12 en 21 september vestigingen worden geopend in Leiden, Breda, Maastricht, Almere, Zwolle, Tilburg en Den Bosch in oude V&D vestigingen. Laat maar komen!

Reageer op artikel:
Hudson’s Bay opent vandaag shopwalhalla in Amsterdam
Sluiten