LG komt deze week met deze gruwelijke 150-inch 4K HDR Projector

Redactie 7 jun 2018 Entertainment

Filmpie pakken is heerlijk. Televisie aan, zak chips met een biertje erbij en niets kan je avond nog verpesten. Om net die ene touch te geven aan een film of voetbalavondje, kun je het best gebruik maken van deze gruwelijk dikke 4K HDR Projector van LG. Zie je het al voor je? Liverpool op een 150-inch scherm. Wij wel!

Je kent vast nog wel die projectors die je op de basisschool  of de middelbare school gebruikten. Dat waren van die huge dingen of het was zo’n monster wat uit het plafond hing. Die waren toch een potje lelijk. Gelukkig hebben ze bij LG wel goede ontwerpers in dienst en ziet deze projector er puik uit.

Gamen

Hij kan zelfs mee in het stijl van je huis als je een beetje een moderne smaak hebt. Je kunt ‘m ideaal vastmaken aan de vloer of je hangt ‘m gewoon op aan de muur. Hij kan zelfs aan het plafond gemonteerd worden, in tegenstelling tot veel andere projectors. De LG 4K Projector is ook speciaal gemaakt om te gamen. Zo kun je  gamen met de Xbox One en de Playstation 4 in prima kwaliteit. Lijkt ons wel dik om dan Call of Duty te doen op een 150-inch scherm. Lekker nazi-zombies door hun harses knallen.

Prijs

Nu komt natuurlijk wel een heikel puntje, de prijs. Zoals je kunt verwachten gaat het je een flink wat stagevergoedingen kosten. 2.500 euries moet je over hebben om dit monster te kopen. Maar ach, je krijgt er heel wat voor terug.

Reageer op artikel:
LG komt deze week met deze gruwelijke 150-inch 4K HDR Projector
Sluiten