Je kunt nu met je vrienden in een jacuzzi door Rotterdam varen

Redactie 10 apr 2018 Entertainment

Het goede weer komt er weer bijna aan en dat betekent dat het tijd wordt om weer heerlijk buiten een koude rakker op te ploppen samen met je vrienden. Nog beter om dat natuurlijk in een jacuzzi bij een van je maten thuis te doen. Maar wat nou als niemand er een heeft? Gelukkig is daar de HotTug.

Een biertje drinken terwijl je heerlijk bruin wordt in een jacuzzi op de wateren van Rotterdam. Het klinkt te gek en dat is het ook. Al een tijdje varen er hottubs door de havens van Rotterdam. Misschien is het je nog nooit opgevallen, en daarom willen wij dit geweldige idee even aan je mededelen.

Bier+jacuzzi+varen=heaven

Dit hemels ideetje is ontstaan door de Nederlandse ontwerper en kunstenaar De Bruijn: “Op een winterse dag had ik behoefte om een warm bad te nemen op mijn schip. Op het dek was er geen ruimte, dus ik maakte er zelf een!” Ja, waarom ook niet? Nu kun je dus gewoon bier drinken terwijl in een jacuzzi zit, super awesome!

Je kunt deze HotTugs huren bij restaurantbar Vessel 11 aan de Wijnhaven in Rotterdam. Je hele vriendengroep kan mee, want je kunt er met acht personen in. De prijzen verschillen nogal. Je kunt er namelijk voor kiezen om iemand van je groep te laten varen of een schipper te huren. Als je voor de goedkope versie kiest, mag diegene dan geen alcohol drinken. Dit moet wel het beste idee ooit zijn.

Reageer op artikel:
Je kunt nu met je vrienden in een jacuzzi door Rotterdam varen
Sluiten