Drie uur lang friet voor 0,50 cent bij Bram Ladage in heel Nederland

Redactie 10 apr 2018 Entertainment

Wat doe je als je jarig bent? Juist je trakteert iedereen op een stukje taart, wat snacks of andere dingen die niet goed zijn voor ons BMI. Helemaal niet erg, want een zoete snack op zijn tijd mag wel. De Rotterdamse patatbakker Bram Ladage gooit daar nog een schepje bovenop en geeft als verjaardagscadeau iedereen drie uur lang de tijd om voor 0.50 cent frieten te kopen.

Hele dikke aanbieding dus. Ga er wel even vanuit dat het kneiterdruk gaat worden daar bij de frietzaken. Je hebt geluk, want Bram Ladage is een redelijke groot bedrijf. In totaal hebben ze 32 filialen verspreid over onder andere Rotterdam en Utrecht. Woon je dus in de buurt, sla je slag en ga aan de dampende, vette aardappelsnack.

Verjaardagsactie

Let even niet op je dieet, want het is feest. Bram Ladage bestaat 50 jaar en flanst daarom deze retegoede actie in elkaar. Dit was niet de eerste move van de frietheld. Zo hadden ze het afgelopen jaar 365 dagen lang de actie dat je een gratis zak friet krijgt als je jarig bent. Leuk voor een dikke birthdayparty. Goed nieuws voor diegene die deze toffe actie hebben gemist, hij is verlengd met nog een jaar. Lekker dikke fritten naar binnen moffelen dus.

De 0,50 cent actie begint op woensdag 11 april vanaf 13.00 uur tot 16.00 uur. Wees er dus snel bij, want het kan goed zijn dat er meer gewillige frietfans voor de deur staan om wat goudgeel gebruinde rakkers te scoren. Extra potje mayo alstublieft!

Reageer op artikel:
Drie uur lang friet voor 0,50 cent bij Bram Ladage in heel Nederland
Sluiten