3 hotspots waar je kan genieten van lekkere winterzon

Redactie 22 Feb 2019 Entertainment

Stel, je hebt een weekje vrij en je zoekt nog een bestemming waar je in je t-shirtje kan genieten van een lekkere temperatuur en een beetje zon. Waar moet je heen? Wij geven je drie bestemmingen waar je geniet van een relaxte winterzon.

1. Canarische Eilanden

Je hebt de Canarische eilanden wellicht leren kennen van de avonturen van Bassie & Adriaan, of misschien kom je er al jaren. Zekerheidje is in elk geval dat je in dit jaargetijde nagenoeg altijd lekker hebt. De Canarische Eilanden hoort bij Spanje en ligt ten westen van Marokko en de Westelijke Sahara. Je kan kiezen uit verschillende eilanden zoals Las Palmas, Tenerife of Lanzarote. Pick you favourite!
Gemiddelde temperatuur in februari/maart: 15 a 21 graden

2. Turkije

Turkije is altijd een goeie optie voor een portie zon. Natuurlijk blijft in februari/maart een gokje, maar als je kans hebt om te winnen dan moet je kiezen voor een tripje naar de regio van Bodrum of Antalya. Mocht je fervent liefhebber zijn van de golfclub, dan zouden we lekker naar Belek gaan, wat als golfwalhalla van Turkije wordt gezien. Natuurlijk kun je in deze maanden nog niet verwachten dat je elke dag met je lijf op het strand ligt te bakken, maar in je t-shirt een biertje drinken op een Turks terras is in elk geval beter dan je eigen huiskamer met de verwarming aan. Snelle last minute boeken dan maar?
Gemiddelde temperatuur in februari/maart: 15 a 20 graden

3. Gambia

Als je het wat exotischer wil aanpakken, dan tippen wij Gambia als puike bestemming. De laatste jaren is de Afrikaanse parel aan de oostkust flink in trek als winterzon bestemming, en dat is met een reden. De stranden zijn mooit wit, de palmbomen stralen, de zee is lekker en de temperaturen zijn gewoon hot, met temperaturen rond de 30 graden. Bovendien prima betaalbaar, wat ook wel relaxed is.
Gemiddelde temperatuur in februari/ maart: 30 a 35 graden

Toch liever op autovakantie? Misschien kun je een route uit de 11 mooiste wegen van Europa kiezen.

Reageer op artikel:
3 hotspots waar je kan genieten van lekkere winterzon
Sluiten