Deze hotelkamer is geïnspireerd door de films van Guillermo del Torro

redactie 19 Sep 2019 Entertainment

Er is een hotelkamer geïnspireerd rondom de films van Guillermo del Torro, bekend van onder andere Hellboy, Mama en The Shape of Water. Er komen de laatste tijd bergen aan films uit, ter ere van het opkomende horror-seizoen, nu ook een hotelkamer. Dit wordt puur ‘genieten’.

Versieringen

In deze hotelkamer komen de films van de Mexicaanse filmregisseur echt tot leven. Slapeloze nachten als je het ons vraagt, wel perfect voor halloween dus. De kamer is rijkelijk ‘versierd’ met maskers, doodshoofden, poppen (altijd gezellig), armen die uit de muur komen en een grote tank water met een of ander monster. Het hele decor ziet er heel chic uit, maar heeft toch iets onwennigs, vooral de kleuren.

Foto: Hotels.com

Gasten die de kamer boeken krijgen ook een speciale nachtelijke rondleiding door een Toro-tentoonstelling genaamd “And Casa Con Mis Monstruos” met meer dan 900 installaties uit zijn films, strips en uit zijn persoonlijke collectie. De kamer is maar voor drie nachten beschikbaar op 3, 4 en 5 oktober, elk beschikbaar om te reserveren om middernacht, op 18, 19 en 20 september, dus effe opschieten.

Reageer op artikel:
Deze hotelkamer is geïnspireerd door de films van Guillermo del Torro
Sluiten