Horrorfilm Eerie op Netflix zorgt voor slapeloze nachten

redactie 20 Aug 2019 Entertainment

Als je van horrorfilms houdt dan zit je bij Netflix goed. De afgelopen tijd blijft de streamingsdienst de ene naar  de andere horrorfilm online knallen. De échte horrorfans zijn aan het begin van een nieuwe film sceptisch, maar de film Eerie kan nog weleens uitgroeien tot een klassieker.

Eerie speelt zich af op de Filippijnen. De plek waar het allemaal gebeurd is een katholieke meisjesschool: Sta. Lucia Academy. De onverwachte dood van een van de studentes schudt de academie wakker en niet lang na haar dood beweren veel studentes te worden achtervolgd door de geest van de overleden student. De helderziende decaan van de school schiet te hulp. Maar gaat dit goed?

Vandaag de dag moet een goede horrorfilm realistisch zijn. Het moet lijken alsof het echt gebeurd kan zijn. Onvoorspelbare wendingen, een goed verhaal, het voelen van spanning non-stop en goede acteurs zijn belangrijke ingrediënten voor een top horrorfilm.  Volgens de mensen die de film al hebben gezien heeft de film Eerie dit allemaal.  Op social media zeggen mensen zelfs dat ze er niet meer van kunnen slapen.

De film is al een tijd geleden in premiere gegaan, december 2018 om precies te zijn op het internationale filmfestival van Singapore. Daarna werd de film in juli 2019 in de meeste landen uitgebracht door Netflix. Durf jij het aan?

Reageer op artikel:
Horrorfilm Eerie op Netflix zorgt voor slapeloze nachten
Sluiten