Toffe meid vangt honkbal met haar bierglas en trekt een adtje

Redactie 7 jun 2018 Entertainment

Honkbal is een van de grootste sporten in Amerika en je schijnt helemaal de bom te zijn als je een bal vangt tijdens een wedstrijd. Wat nog veel beter is, is natuurlijk de bal vangen met je biertje én dan de pretcilinder in een keer in je keel te kolken. Dat is wat dit vrolijke meisje deed tijdens een wedstrijd honkbal tussen de Atlanta Braves en de San Diego Padres. Ad fundum!

Een goudgele graansmoothie in een keer weg trekken is niet voor elke jongen een gegeven. Sommigen hebben er meer moeite mee dan dat ze lief hebben en weten het kostbare gerstenat te verspillen. Dit meisje niet, zij weet zich in een keer als ultieme eindbaas op te werpen. Een honkbal vangen tijdens een wedstrijd is al een mooie prestatie, maar door de bak in een keer weg te klappen brengt ze zichzelf naar level legendarisch. Niet voor niets dat deze video nu de hele wereld over gaat.

Het doet ons een beetje denken aan deze American Football speelster die een biertje naar de kop gegooid krijgt en niet twijfelt.

Of de zanger van John Coffey tijdens Pinkpop. Bier gooien wordt door veel artiesten als vervelend gezien, hij zet het in een keer om naar een bazenactie. Cheers!

Overduidelijk, er moet meer gezopen worden!

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
Toffe meid vangt honkbal met haar bierglas en trekt een adtje
Sluiten