In Groningen moet eind dit jaar Hondencafé Kwispel openen

Redactie 21 Sep 2017 Entertainment

Ben jij ook zo dol op de trouwe viervoeter? Dan ga je ongetwijfeld zielsgelukkig worden van het nieuws dat in Groningen het eerste hondencafé van Nederland geopend gaat worden.

Het is nog niet bekend wanneer de viervoeterbar geopend gaat, maar de naam weten we wel al: Hondencafé Kwispel. Dat klinkt gezellig toch? Marijke Haaksema is de initiatiefneemster van de diervriendelijke bedoening.

Het idee is dat bezoekers een vast bedrag per 30 minuten gaan betalen waarbij ze onbeperkt water, thee en koffie kunnen drinken én, belangrijker, uitgebreid met alle honden kunnen knuffelen. Voor andere dingen als bitterballen, frisdrank en snacks moet wel extra worden gelapt. Dit is toch nu al de perfecte date?

Life goals ?

A post shared by Puppies | Dogs | Pets (@puppytrip) on

In totaal is het de bedoeling dat er zo’n tien loyale goedzakken in het café rond hobbelen, waarbij ze allemaal hun eigen bench krijgen voor de broodnodige privacy. Eind dit jaar moet het hondencafé openen, maar eerst moet Marijke nog 25.000 euro bijeen schrapen. Daarvoor heeft ze een crowdfundingsactie opgezet. Onze zegen heeft ze!

Meer hondjes? Met deze puppy’s laat je elk meisjeshart geheid smelten

Reageer op artikel:
In Groningen moet eind dit jaar Hondencafé Kwispel openen
Sluiten