Kneiter hoge huurprijs voor Fries gehucht: wie biedt?

“Appartement te huur! 105m2, €1900 excl g/w/e”. Wie biedt? Misschien dat ze tegenwoordig celebrities naar het hoge Noorden willen trekken, want dit pandje kunnen we wel overpriced noemen.

Is de verkeerde locatie erbij gezet? Of is deze Facebookgebruiker vergeten wat puntjes te zetten tussen de nulletjes? Je zou het bijna denken als je ziet wat de maandelijkse kosten zijn voor dit gehucht in Friesland.

Hoge huur

Aan het huis zelf kun je niet afzien waar je een kleine 1900 ekkies per maand voor moet dokken. De grize giet my oer de grouwe. Oftewel de rillingen lopen me over de rug. Het zou natuurlijk kunnen dat je er fantastisch leuke buren bijkrijgt of dat de rust van de omgeving ervoor zorgt dat al je chakra’s weer in balans zijn. Kleine tip voor de verhuurder: zet dat er dan even bij! Met alleen een paar foto’s van een nog wat gedateerd huis met een gore douche. Dat trekt wat scheve bekken.

Facebook comments

Wij waren niet de enige die de opvallende prijs opmerkten. Facebook ging los in de comments.

We weten dat tegenwoordig alles duur is. Boodschappen zijn duur, uitgaan is duur, benzine is duur en ook de huur is duur. Maar het ken te gek ook hè. Met een beetje Friese nuchterheid zou je dat moeten weten, toch? Wie toch geïnteresseerd is, neem gerust een kijkje.

 

Reageer op artikel:
Kneiter hoge huurprijs voor Fries gehucht: wie biedt?
Sluiten