Met dit T-shirt blijf je warm en laad jij je telefoon op

Het is pas net een kleine maand herfst hoewel de temperaturen ons eerder aan de  zomer doen denken. Maar toch, Winter is coming. Op 21 december is het officieel winter en kunnen we weer lekker koukleumen met een mok warme chocolademelk voor de centrale verwarming. Het liefste blijf je de hele dag binnen, maar soms moet een mens naar werk of naar schoonfamilie toe. Om de winter een stuk dragelijker te maken bedachten een paar innovatieve bazen een T-shirt met verwarmingselementen.

De bedenkers noemen het ‘The World’s Warmest Shirt’ dat is nogal een titel. Het Amerikaanse bedrijf BLANC vernoemd naar de berg Mont Blanc kwam met dit ideetje op de proppen. Het is bedoeling dat je door dit shirt warm blijft, maar het moet niet zo zijn dat er straks een Niagara waterval aan zweet uit je oksels gutst. Je blijft door het shirt warm, niet kokend heet.

Powerbank in het shirt

Het t-shirt bevat een kleine batterij die koolstofvezels in het kledingstuk verhit, zodat je het lekker warm krijgt. Deze functie kun je gewoon zelf activeren, er zit namelijk een knoppie op je shirt. Je kan de batterij zien als een soort powerbank die je telkens opnieuw kan opladen. Het shirt kan dan 5 uur mee, je kan overigens ook je telefoon opladen via het t-shirt. Vet chill.

Volgend jaar pas te krijgen

Het project staat nog in de kinderschoenen, maar via deze website kun je ze alvast bestellen. De shirts zijn (zoals je wellicht al had verwacht) niet goedkoop. Ze kosten rond de 100 – 160 dollar.  Helaas gaan ze pas in maart 2019 op de post, dan heb je al wel iets fijns voor de winter van 2019-2020. Dan doe je deze winter maar gewoon weer 3 truien aan. Of je blijft thuis en belt je werk en je schoonouders af.  Doe ze de groeten van ons.

https://www.youtube.com/watch?v=TSQXCn8YzHU

Reageer op artikel:
Met dit T-shirt blijf je warm en laad jij je telefoon op
Sluiten