Hier is de super gestoorde Far Cry 5 short film

Redactie 7 apr 2018 Entertainment

Een poosje geleden vertelden we al dat de Far Cry 5 short film eraan zat te komen. Ubisoft maakt altijd een soort rare vlogseries om de sfeer en de chaos van de games te kunnen proeven. Tot nog toe altijd een mega succes en deze korte film is dan ook weer über gestoord. Niks dan respect voor de makers die ons weer de rillingen weten te geven.

De Far Cry 5 short film volgt 5 vloggers die de Doomsday Cult, The Project at Eden’s Gate, willen onderzoeken in Montana. Dit loopt een beetje uit de hand en ze raken meer met de cult betrokken dan dat ze in eerste instantie van plan waren. In de film zijn dezelfde personages gebruikt als die we in de game tegenkomen. Misschien nog wel veel belangrijker, dezelfde acteurs zijn gebruikt. Het is letterlijk alsof je in de game stapt en de wereld ook nog is in de vorm van een film mag ervaren, super gaaf natuurlijk.

Verdiep in je de wereld van gestoorde religiegekkies, laat je niet kidnappen en ontmantel datgene wat iets te ver richting het absurde gaat. Of ga lekker op de bank liggen, pak een bak popcorn, pop een goudgele schuimkraag open en bekijk gewoon de film. Hier is hij dan, alstublieft:

Foto: Screenshot Youtube

Reageer op artikel:
Hier is de super gestoorde Far Cry 5 short film
Sluiten