Far Cry 5 live-action trailers en short film geven ons kippenvel

Redactie 2 mrt 2018 Entertainment

Een gestoorde christelijke Amerikaanse sekte die zwaar gewelddadig is vormt de vijand in de nieuwe Far Cry 5 game. De game geeft ons een schrikbarend gevoel van dit-zou-ooit-best-nog-wel-is-kunnen-gebeuren. De Far Cry 5 live-action trailers die recent gereleased zijn geven ons niets anders dan kippenvel. Mensen die ergens zo erg in geloven dat het doel altijd de middelen heiligt zijn overduidelijk eng. De makers van Far Cry weten hoe ze de hype rondom de game op poten moeten zetten met dit live-action materiaal van Far Cry 5.

In de trailer volgen we Joseph Seed, de vijand in de game. In de eerste live action trailer is te zien hoe hij was voordat hij de macht greep. We zien flarden van zijn rommelige verleden en hoe hij krampachtig zichzelf verliest in het geloof. Hoe hij doordraait en langzaam het monster wordt dat hij in de game is. De Far Cry 5 live-action trailer geeft ons het gevoel dat er een krachtig verhaal aan de game gekluisterd zit, dit maakt ons uiteraard alleen maar nieuwsgieriger, dikke pluim voor Ubisoft.

Naast de trailers komt Ubisoft met een korte live-action film genaamd ‘Eden’s Gate’. Met de film zullen we de mogelijkheid krijgen om alvast een kijkje te kunnen nemen in de wereld van de game. De filmt volgt 5 vloggers die de doomsday cult, the project at Eden’s Gate, willen onderzoeken in Montana. Uit de trailer valt wel te halen dat dit niet geheel feilloos verloopt. In de film zal ook de cast van de game te zien zijn, die dus tevens ook gebruikt zijn voor de live action trailers voor de game. De film zal vanaf 5 maart exclusief te zien zijn op Amazon Prime.

Far Cry 5 zal op 27 maart uitkomen voor de PlayStation 4, Xbox One en pc. Dan is het onze beurt om de wapens op te nemen tegen deze psycho cult.

Foto: screenshot YouTube

 

Reageer op artikel:
Far Cry 5 live-action trailers en short film geven ons kippenvel
Sluiten