Het Gouden Uur is de nieuwe Nederlandse hit op Netflix

Houd je van een goede Thriller, en het liefst in het Nederlands? Let dan even goed op. Sinds deze week staat de Nederlandse serie Het Gouden Uur op de streamingdienst, en aan de reacties te zien is dit er eentje die je niet wilt missen!

We moeten wel heel even eerlijk zijn, de serie is niet helemaal nieuw. Hij was namelijk vorig jaar ook al te zien op NPO 3. Op de normale televisie dus (bestaat dat nog?). Maar sinds dat ‘ie op Netflix staat, kunnen we er met z’n allen van gaan genieten.

Aanslag

Het gouden uur gaat over Mardik, een rechercheur gespeeld door Nasrin Dchar (die we natuurlijk kennen van zijn steengoede rol in Mocro Maffia). Hij is geboren in Afghanistan en onderhoudt daar nog wat contacten, en dat zint AIVD-agente Joelle niet. Joelle, gespeeld door Ellen Parren, gaat eens onderzoek doen naar zijn verdachte collega. En precies op dat moment vindt er een aanslag plaats in Amsterdam. Komt dat even slecht uit voor Mardik. Het feit dat de rechercheur ook nog eens compleet solo achter de terroristen gaat, doen de vermoedens van de AIVD alleen nog maar meer toenemen.

Reacties Het Gouden Uur

De mensen die ‘m al op de NPO hadden gezien, weten dat dit een hele goede serie is. Maar ook de nieuwe kijkers zijn het hierover eens. De reacties op Twitter (of is het nu X?) liegen er niet om. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op het nieuwe seizoen, als die komt tenminste. Benieuwd? Check de trailer hieronder!

Reageer op artikel:
Het Gouden Uur is de nieuwe Nederlandse hit op Netflix
Sluiten