Het gevecht van het jaar tussen McGregor en Dos Anjos gaat niet door

Eigenlijk wilden we jullie vandaag verblijden met deze geniale analyse van het gevecht van het jaar, maar het grote feest gaat niet door. Reikhalzend keken we uit naar dit epische gevecht tussen Conor McGregor en Rafael dos Anjos, maar de Braziliaan heeft afgelopen nacht bekend gemaakt dat hij zich terugtrekt.

De titelverdediger heeft een breuk in zijn voet opgelopen en mag daardoor drie weken niks doen. De ernst van de breuk valt mee en hij hoeft niet onder het mes, maar het is genoeg om zich af te melden voor 5 maart. Conor zelf was stomverbaasd dat zijn rivaal het op deze manier liet afweten. “Come on! This F*cking guy! Oh my God! He’s pulling out?” Aldus The Notorious.

Gelukkig is er ook goed nieuws voor de Conor fans, want de Ier zal gewoon in de ring verschijnen. Dana White is na het nieuws direct opzoek gegaan naar een vervanger. Eerste keuze Jose Aldo durfde het niet aan om nog een keer in de ring te gaan staan met Conor en zo kwamen ze uiteindelijk uit bij Nate Diaz. De Amerikaan staat te popelen om de strijd aan te gaan met de Ierse sloper. De fans gaan ongetwijfeld blij zijn met dit gevecht, maar het wordt nog beter. Het gaat namelijk een gevecht worden in de welterweight divisie. Conor liet eerder al weten dat hij graag naar nog hogere gewichtsklasse wil en dat gaat nu dus eerder dan gepland gebeuren.

Reageer op artikel:
Het gevecht van het jaar tussen McGregor en Dos Anjos gaat niet door
Sluiten