Als robots ooit de wereld overnemen en de mensheid uitroeien, dan komt het door deze asshole

redactie 24 feb 2016 Entertainment

Het is onvermijdelijk dat over een tijdje robots zwaar aan het rouleren zijn op de wereld. Autorijden, bed verschonen, koken. Straks hoeven we helemaal niks meer zelf te doen. Maar als die automatische wezens straks plots een evil mind krijgen en de mensheid massaal uitroeien, onthoud dan dat het door deze klootzak komt.

Boston Dynamics onthulde vandaag beelden van hun nieuwste creatie. Atlas heet ‘ie. Een alleraardigste mechanische gabber die op ongelijk terrein kan lopen, dingen kan oppakken en deuren kan openen. Prima gast. Op de beelden zien we ‘m lichtelijk aangeschoten door de sneeuw ploegen, om na zijn indrukwekkende, helse tocht een doos op te rapen. Het is dat een douchebag van het menselijk ras het weer moet verpesten.

Je zou je bijna een excuusbrief schrijven aan de ganse robotnatie om je te verontschuldigen voor dit klootzakkerige gedrag, want bij deze pesterijen blijft het niet.

De shit escaleert helemaal uit de klauwen als diezelfde douchebag er nog een schepje bovenop gooit en met een laffe gooi in de rug Atlas volkomen hulpeloos op de grond laat kletteren.

Gelukkig pakt Atlas het op als een beest, recht hij de rug en komt hij overeind alsof er niets aan de hand is.

Reageer op artikel:
Als robots ooit de wereld overnemen en de mensheid uitroeien, dan komt het door deze asshole
Sluiten