Het gekloot van deze oude bazen werkt op je lachspieren

Redactie 11 jan 2017 Entertainment

Een goed stuk mountainbiken op je oude dag, voor deze mannen wordt dat flink verstoord als één van hen zijn fiets over een hek met schrikdraad zet. Daardoor krijgen ze de fiets lastig over het hek heen zonder een schok door hun donder te krijgen. Alles bij elkaar levert het een hilarische video op.

Alsof ze voor het eerst sushi met stokjes eten, proberen ze de fiets met takken op te tillen. Eén guy voelt zich totaal niet geroepen om ook maar iets te ondernemen om de fiets van het hek te krijgen. Hij lacht zich vooral kapot om de wanhopige pogingen van zijn maten, net als wij. Voor hem een goede rol want hij heeft de meest aanstekelijke lach van de groep, waardoor we nog eens extra stuk gaan.

Onder de video overziet één van de mannen de situaties nog eens: “Whilst pedalling today my mate Paul went to put his bike over a fence. Half way though he realised that it was electric! So he dropped it on the fence. This is a video of him and my mate Al trying to get it off! Please excuse the swearing, and oh yes by the way the clicking sound is the electric pulsing!” Haha, mooi.


Reageer op artikel:
Het gekloot van deze oude bazen werkt op je lachspieren
Sluiten