Maak je klaar voor slapeloze nachten door horrorfilm Hereditary op Netflix

redactie 5 Aug 2019 Entertainment

In 2018 werd de gestoorde film Hereditary zo eng gevonden dat mensen de bioscoopzalen verlieten. De angstaanjagende horrorfilm staat nu ook op Netflix en dit gaat je gegarandeerd slapeloze nachten bezorgen. Gelukkig kan je nu het volume van het geluid zelf bepalen en die kussens alvast klaar leggen, want je kan nog zo stoer zijn maar deze film is heftig. Wedden dat die maat met de grootste bek hier nog knikkende knieën van krijgt?

Hereditary

Nee, zo erg zal het vast niet zijn. Maar dat Hereditary origineel, bizar en raar is staat vast. De film draait om de familie Graham. De ontregelde familie krijgt te maken met  een onverklaarbaar kwaad dat hun huis overneemt. Vooral moeder Annie gaat door een extreem diep dal en komt achter een duister familiegeheim. De situatie gaat van kwaad tot erger als de geest van de overleden oma in elke hoek van het huis opduikt.

De film staat nu op Netflix dus roep je maten of je girlfriend op voor een horroravond en griezel weg. Ben je een echte bikkel dan kijk je ‘m natuurlijk alleen. Check hieronder nog even de trailer voordat je daaraan begint.

Midsommar

Als je liever in de bios griezelt dan thuis dan is de nieuwe film Midsommar, van dezelfde regisseur als van Hereditary, een aanrader. Een stel vertrekt naar een afgelegen dorp in Zweden voor het Midzomerfestival. Een hippie-aangelegenheid, denken ze, maar treffen daar iets heel anders aan. De bewoners blijken deel te nemen aan een reeks bizarre tradities. Het schijnt de engste film van dit jaar te zijn en bijzonder grimmig. Kijkers worden weer in doodsangst achtergelaten.

 

 

 

Reageer op artikel:
Maak je klaar voor slapeloze nachten door horrorfilm Hereditary op Netflix
Sluiten