Hennessey Performance wenst je op geheel eigen wijze de beste feestdagen toe

Redactie 27 dec 2017 Machines

Met een bunkerlading aan vlees achter de kiezen tijdens het gourmetten of het chicste zes-gangendiner in de maag, blijven we nog even in de kerstsferen. En dan zijn de mannen van Hennessey Performance de beste familieleden om de feestdagen mee door te brengen. John Hennessey wenst iedereen met een 2018 Dodge Challenger Hellcat en een vastgebonden kerstboom, prettige feestdagen toe.

Als de kerstman ooit op zoek moet naar een snellere slee, dan hebben ze bij het Texaanse autobedrijf de perfecte vervanger gevonden. Om de rode arrenslee met een brute V8 aan boort te testen en de kerstgedachten te verspreiden, bonden de heren een kerstboom op het dak. De test hoe snel een kerstboom kan gaan vastgebonden op het dak van een auto. Want waarom ook niet?

Met een snelheid van 280 km/u is het de snelste kerstboom ter wereld. Handig om te weten als je volgend jaar wat aan de late kant bent. Dan weet je dat je met een brute musclecar de klus kunt klaren. Dat is ook een manier om ervoor te zorgen dat je geen eekhoorns in je kerstboom hebt.

Reageer op artikel:
Hennessey Performance wenst je op geheel eigen wijze de beste feestdagen toe
Sluiten