Rijke papi landt helikopter naast McDonalds om een burgertje te scoren

Redactie 15 mei 2017 Entertainment

Stel, je hebt je eigen helikopter voor de deur staan en extreem, maar dan ook extreem veel zin in Big Mac. Alleen de dichtstbijzijnde McDonald’s is wat ver rijden. Wat doe je dan? Je stapt in je chopper en vliegt rechtstreeks naar de McDrive toe natuurlijk!

Precies wat deze Australische legend deed. Hij sommeerde zijn piloot in de richting van de grote gele M in Sydney. Het werd allemaal gade geslagen en gefilmd door een verbouwereerde passant, die eerst dacht dat het om een noodgeval ging. Des te groter was de verbazing toen hij de gast terug zag keren met een zak voedsel, waarna de heli weer opsteeg en koers terug naar huis zetten. Inclusief brandstof moet dat een dure burger geweest. Maar als je in het bezit bent van een heli, heli, heli, helikopter, dan maakt je dat geen klootviool uit.

Het excentrieke McDrive-momentje wordt nog onderzocht door de politie, waarbij wordt gekeken of er wel aan alle veiligheidsschriften is voldaan en of niet een paar kinderen onthoofd hadden kunnen worden door de razende wieken van de chopper. Een mooi verhaal, dat is het zeker. Helemaal zin in Mc-voedsel? Moet je eens kijken wat deze sterrenkok fabriceert van McDonald’s ingrediënten.

FLY-THRU

9 News is LIVE on the scene where a man landed a helicopter at a Rouse Hill McDonald’s, simply to grab a bite to eat. Read more: http://www.9news.com.au/national/2017/05/14/17/37/pilot-lands-helicopter-to-collect-mcdonalds-order-in-sydney/?ocid=9newssfb#9News | http://9News.com.au

Geplaatst door 9 News Sydney op zondag 14 mei 2017

Reageer op artikel:
Rijke papi landt helikopter naast McDonalds om een burgertje te scoren
Sluiten