Dit is de bad-ass Low Rider S 2020 van Harley Davidson

redactie 10 Oct 2019 Machines

De mannen van Harley Davidson brengen voor 2020 hun Low Rider S uit. De nieuwe tweewieler is niet alleen qua looks een agressieve bad ass motorfiets, maar de performance liegt er ook zeker niet om. 

Features

De 4-insch verhogers en een minispeedscherm laten duidelijk zien dat deze motor niet is weggelegd voor de middenmoot. De vierkleps cilinderkoppen halen het maximale uit iedere druppel benzine en 2-in-2 shotgun uitlaat maakt dit geheel helemaal af. Een Mono schokdemper zorgt voor het hogere bochtenwerk, sneller optrekken en nog beter remmen. Hij bevat gegoten donker bronzen aluminium wielen, dubbele schrijfremmen, een verhoogde control voor een nog agressievere rijhouding. Ze behouden hiermee wel de classic Harley-style. Volgens de Davidson-kerels moet je deze motor zelf voelen om het allemaal te geloven.

Het hele apparaat weegt rijklaar zo’n 308 kg en heeft een NM-koppel van 155. De Milwaukee-Eight 114 motor zorgt voor de snelheid en het toebehorende ronkende geluid. De sicke motorfiets brengt een totale koste met zich mee van 23.500 euro, met de optie tot upgrades hier en daar.

Te verkrijgbaar in het vivid zwart of in het barrauda silver. Welke kleur je ook kiest, je kunt ervan uitgaan dat het qua looks en performances een heerlijk chopper van de Milwaukee mannen is. ”Hard gaan ging nog nooit zo snel.”

Reageer op artikel:
Dit is de bad-ass Low Rider S 2020 van Harley Davidson
Sluiten