Bedrijf bouwt custom Harley-Davidson pick-up van Ford F-150

redactie 8 sep 2018 Machines

Het Amerikaanse Tuscany Motor Co. komt met een concept voor een limited edition Ford F-150 truck. Een wel heel erg gelimiteerde editie in dit geval. Er is er slechts één van. Het gaat om het 2019 model van de pick-up van Ford. Ondanks dat het er maar één is zijn we er natuurlijk erg blij mee. Dit is namelijk voor het eerst sinds 2012 dat we een Harley-Davidson Ford F-150 truck zien.

115 kaarsjes voor Harley

Het bedrijf dat deze concept car gebouwd heeft is gespecialiseerd in het bouwen van custom trucks. Voor deze wagen hebben ze designelementen van Harley’s motoren gebruikt. Kijk bijvoorbeeld naar de 22 inch velgen. Deze zien er hetzelfde uit als op velgen op de Fatboy van Harley-Davidson. Hier hebben ze vervolgens 35 inch terreinbanden onder geknald. De reden achter deze custom Ford is het 115-jarig bestaan van het motormerk.

Harley Davidson Auto's Ford F-150 Truck

One of a kind

We zouden maar al te graag een keer in deze bruto pick-up rondscheuren. Harley achter in de bak voor het moment dat we een mooi weggetje tegenkomen. Helaas gaat dit waarschijnlijk nooit gebeuren. Deze one of a kind Harley truck zal in het museum van de motorfabrikant in het Amerikaanse Milwaukee tentoongesteld worden.

De eerste F-150 die Harley personaliseerde stamt uit het jaar 2000. Dit was de voorganger van de luxetrucks die daarna het levenslicht zagen. Harley-Davidson heeft tot 2012 samengewerkt met Ford door exclusieve trucks te maken. Die allereerste Harley pick-up was trouwens minstens zo bruut als deze. Kijk maar.

Reageer op artikel:
Bedrijf bouwt custom Harley-Davidson pick-up van Ford F-150
Sluiten