De releasedatum van John Wick: Chapter 3 is bekend

Redactie 15 Sep 2017 Entertainment

Een van de lekkerste actiefilms van de laatste jaren is wat ons betreft de John Wick reeks. Dat er een John Wick: Chapter 3 komt, kunnen wij dan ook louter toejuichen. Je weet, John Wick, gespeeld door eindbaas Keanu Reeves, is de gepensioneerde huurmoordenaar die alles en iedereen van kant maakt. Als John jou moet hebben, dan kun je het wel schudden. 

In deel 1 nam hij wraak op zijn vermoorde hondje, terwijl hij in Chapter 2 een opdracht aanneemt om de zus van een maffiabaas te vermoorden, waarna op zijn hoofd een prijs wordt gezet en hij moet afrekenen met zo’n beetje het halve huurmoordenaarsgilde van Amerika. Voor het ondoorgrondelijke verhaal hoef je het niet te doen, maar voor de extreme slachtpartijen des te meer. Topactiefilms.

Dat Keanu enthousiast is om een derde deel te maken, bleek eerder al uit zijn woorden tegen Entertainment Weekly: “I love the character and the world. Whether or not I get the chance to do another chapter is really up to the audience. If they enjoy what we did — and hopefully they do, fingers-crossed, I really dig it — but if they do enjoy it, then I’ll have the chance to continue the story of the character and the world.”

Volgens The Hollywood Reporter is nu bekend geworden wanneer het derde deel uitkomt. Pen, papier en de agenda in de aanslag? Dan mag je een nieuwe agenda kopen, want op 17 mei 2019 komt John Wick: Chapter 3 uit. Heb je alvast wat om naar uit te kijken. Om tot dat moment de tijd een beetje te doden, hierbij de kill counter uit Chapter 2.

Reageer op artikel:
De releasedatum van John Wick: Chapter 3 is bekend
Sluiten