Duivelse haai bijt penis van arme Braziliaanse jongeman eraf

Redactie 4 jun 2018 Entertainment

Dat is pech, penis weg. We mogen hier eigenlijk niet om lachen, maar dit is toch wel heel opmerkelijk. Een Braziliaanse gast wilde gaan zwemmen in een gebied waar haaien normaliter zwemmen. Werd ‘ie gebeten door een haai. Dit beest hadden nogal zin een een verse worst.

Je neemt ook wel een riant risico als je gaat zwemmen in een gebied waar een haai wel eens kan toeslaan. Staat overal met borden aangegeven. Deze 18-jarige Braziliaan nam de gok en verloor zijn eigen opperwachtmeester. Hij was aan het zwemmen met zijn vrienden. Gelukkig liep het voor hen wel goed af.

Hartaanval

De man werd zo snel mogelijk gered door de lifeguard. Daarna moesten ze wachten op de ambulance en is hij meteen onder het mes geraakt. Voordat hij in het ziekenhuis belandde kreeg hij ook nog eens twee maal een hartstilstand. Gelukkig heeft hij alles overleefd. De jongeman ligt momenteel in kritieke toestand in het ziekenhuis. We hopen dat hij goed revalideert.

Haai

Stiekem

Nadat de moeder van de jongen hoorde wat haar zoon was overkomen, schreeuwde ze het uit. “Iedereen in de straat kon het horen”, vertelt de moeder. “Ik wist niet dat hij was gaan zwemmen. Hij is stiekem gegaan en ik dacht dat hij ergens rondom het huis aan het spelen was.” Dat was dus helaas niet zo, hij bracht een bezoekje aan een haai. De volgende keer dus niet gaan zwemmen met haaien. Tip van ons. Check ook even deze post. Ging maar net goed met die haai achter het plexiglas.

Reageer op artikel:
Duivelse haai bijt penis van arme Braziliaanse jongeman eraf
Sluiten